thuisverpleging OHC voor AL uw zorgvragen

0495/18 63 10 

  Thuisverpleging OHC bvba

 


19 februari 2019:
We zijn trots dat we het basisniveau van het Mederi- kwaliteitslabel hebben behaald.
Dit is echter een eerste stap in een lang verhaal, we blijven hard werken om een zo kwaliteitsvolle praktijk verder uit te bouwen met oog voor detail bij de zorgvrager.

25 november 2018: VACATURE 
om aan al onze zorgvragen te kunnen blijven voldoen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bachelor verpleegkundige met ervaring voor een parttime vacature (19.5u/week, voornamelijk in de voormiddag, 1 weekend op 4), 
Verloning volgens de actuele ziekenhuisbarema's. De OHC mobiel staat klaar voor je van huis naar huis te rijden. Je krijgt een opleidingspakket van 20u/jaar om up to date aan het werk te blijven.
Er wordt voldoende opleiding voorzien om vlot en zelfstandig aan de slag te kunnen gaan 
Interesse??  
Solliciteer dan  via [email protected] met accuraat CV, motivatiebrief en foto

18 juni 2018: Dankzij een flexibele verlofregeling van alle zorgverleners zijn we gans de verlofperiode 7/7 bereikbaar op het gekende nummer 0495/18 63 10 voor AL uw zorgvragen.

8 juni 2018: Daisy behaalde haar referentie stomazorg. Wat in de praktijk al vaak voorkwam, dat zorgvragers met (probleem)stoma's naar ons team werden doorverwezen vertaalt zich nu ook in een theoretisch diploma.

25 mei 2018: we zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten voor juli en augustus
Ben je 2de jaars of 3de jaars bachelor verpleegkunde in opleiding en je hebt een groot hart voor de oncologische/ geriatrische en palliatieve zorgvrager? Wens je ervaring op de bouwen in de thuiszorg en zegt warme kwaliteitsvolle zorg je iets? Aarzel niet en neem contact met ons op 

5 februari 2018: nieuws: we gaan voor kwaliteit!!!
vanaf februari is er een pediatrische verpleegkundige aan de slag binnen het team, zodat ook de kleinsten niet in de koude blijven staan. 
Daisy behaalde in januari haar getuigschrift referentie in de wondzorg, zodoende kunnen we aan collega verpleegkundigen adviezen verstrekken zodat uw wondzorg goed opgevolgd wordt.

2 november 2017: Uitbreiding team:
Sinds korte tijd zijn een aantal nieuwe verpleegkundigen aan de slag binnen team OHC.
Zodoende kunnen we alle thuiszorgvragen aan binnen groot Kortrijk en groot Wevelgem, specifieke oncologische en palliatieve thuiszorg blijft voor de regio zuid West Vlaanderen.

20 april 2017:
Hou de facebookpagina "thuisverpleging OHC" in de gaten voor de laatste nieuwtjes en interessante linken